Logo 2021 Puur strategie

Welkom op onze (blog) pagina​

CONTENT, IDEEËN, MENINGEN, INSPIRATIE, ARTIKELEN EN OPINIESTUKKEN.​

Duurzaam, milieu, klimaat, afvalscheiding, circulariteit, energie….

Allemaal belangrijke zaken, natuurlijk! Er moet geïnvesteerd worden, logisch! De burger, ondernemers, gemeenten en overheden, allemaal moeten we meer en betalen.

Maar in het huidige belastingklimaat, een heel ander klimaat vraagstuk, kunnen we dan nog meer belastingen uit al deze groepen ophalen (persen) zonder enorme impact te hebben op de financiële gezondheid van mensen, bedrijven en gemeenten. Lees verder…

 

Energie, duurzaamheid en belastingen – blog
Energie, duurzaamheid en belastingen – blog

Duurzaamheid en elektrisch rijden

Iets waar ik grote vragen bij heb is elektrisch rijden. Duurzaamheid en elektrisch autorijden. De voorgenomen energie transitie is een groot risico, ís dit wel duurzaam? Houdbaar?

We moeten van de overheid allen elektrisch gaan rijden om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en fossiele brandstoffen te sparen. Logisch! 

Maar helaas zijn de auto’s zo goed als niet te betalen en zijn laadpalen zijn niet voldoende aanwezig of kunnen simpelweg niet aangelegd worden omdat het energienetwerk al te overbelast is. Lees verder…

Duurzaamheid en een groenere wereld
Duurzaamheid en een groenere wereld

Blog – Compliance 2021/2022 – Tool for a fool?

Alle organisaties willen voldoen aan informatiebeveiligings- en privacy normen. Het gebruik van tooling daarbij is anno 2021 essentieel.

Audittrail levert samen met Mavim het Compliance Management Framework (CMF)
Hoe helpt dit systeem aan deze normen te voldoen, de administratieve last te verminderen én maximaal inzicht te verkrijgen in wat goed of minder goed geregeld is binnen een organisatie? 

Een gesprek daarover met Ralph Drijver, Compliance tooling specialist voor AudittrailMeer lezen over,…

Blog – De PUUR methode, eerlijk, direct en effectief

In deze blog zullen wij meer gaan verdiepen wanneer wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.  

Al vanaf mijn 21ste levensjaar ben ik actief in het commerciële domein en ik heb de mogelijkheid gehad om in veel typen organisaties te mogen ervaren, leren en groeien. 

Ik heb bij bedrijven rondgelopen die Franse, Duitse, Nederlandse en Amerikaanse roots hebben en… Meer lezen over,…

Blog – Digitale transformatie in een week!

Vandaag wil ik het niet hebben over “de situatie” maar vooral een woord van respect uitspreken voor alle vrienden die actief zijn in het IT-landschap bij onze klanten. De afgelopen 10 jaar hebben vele organisaties gespeeld met de gedachte over hoe er maximaal digitaal gewerkt zou kunnen worden zonder dat dit een disruptieve uitwerking zou … Meer lezen over

Blog – Beste bestuurder, het is gewoon écht een datalek!

Privacy is niet meer weg te denken uit het dagelijkse nieuws en hoewel men vaak in de media sensationeel bericht over grote technische inbraken of gebreken, hacks, Ransomware, Shadow IT systemen, Cyber aanvallen, is het constateren van een duidelijk datalek bij bedrijven vaak een stuk eenvoudiger en helaas, komt dit veel vaker voor. Meer lezen over,…
management

Blog – Is Corona een zegen of een vloek voor uw organisatie?

Is Corona een zegen of een vloek voor uw organisatie? Een startende organisatie, goed begonnen en ineens is er Corona. Een eerste lockdown is een feit en ook mijn opdrachtgevers besloten hun kantoren enkel te gebruiken voor essentieel overleg.  In het begin was er de grote onzekerheid, alles is al spannend en nieuw als starter … Meer lezen over

P.U.U.R.

De naam PUUR is een weergave van onze manier van werken én denken over organisatieverandering. Voor verdiepende informatie kunt u klikken op de onderstaande tekst blokken.

Positief

Door de persoonlijke aanpak en vooral het empathische deel van leiderschap niet te vergeten, kunnen wij eenvoudiger helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie.

Uniek en eerlijk

PUUR STRATEGIE heeft een aanpak die voor iedereen kan werken. Door in volledige eerlijkheid met elkaar samen te werken naar een optimaal geformuleerd resultaat of een ideale werkwijze kom je als organisatie een stuk verder.

Uitdagend

Door de technieken die wij gebruiken én het stellen van alle vragen die niemand durft te stellen brengen wij de interne organisatie positief in beweging. Confrontatie zal niet worden geschuwd, wij zijn er voor u!

Resultaat gericht!

Het gewenste resultaat behalen is wat ons betreft het allerbelangrijkste. Doelstellingen dienen duidelijk geformuleerd te worden en dienen ook behaald te worden! Stap voor stap naar continue verbetering.

Contact info

Call ons

+31 - 613 84 77 44

Ralph Drijver

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op en stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!