Puur strategie consultancy

PRAGMATISCH, PERSOONLIJK EN EMPATHISCH - UNIEKE EN EERLIJKE AANPAK - UITDAGEND EN CONFRONTEREND - RESULTAAT IS WAT TELT!

“Puur strategie heeft ons geholpen om het volgende niveau van volwassenheid te bereiken: van start-up tot scale-up is een geweldige en interessante reis, zonder Puur hadden we niet zo snel kunnen evolueren”

– JORRIT VAN DE WALLE, CEO AUDITTRAIL

Wij zijn erg trots op onze referenties en resultaten en zijn meer dan bereid om u met hen te verbinden.

 

Natuurlijk willen wij graag kennismaken en in contact komen met geïnteresseerde bedrijven. Dit kan door eens van gedachten te wisselen via een teams meeting en specifiek met u te praten over uw uitdagingen.

Via onderstaand formulier of via email kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ook altijd bellen met +31 6 13 84 77 44.

“Het werken met Puur strategie heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de fit / gap tussen onze commerciële doelen en de realiteit, Het resultaat is dat wij een driejarenplan hebben opgesteld om deze doelen te kunnen bereiken”

– Carolien Wanrooy, CCO The process Specialists

P.U.U.R.

Ons merk en onze naam staan ​​voor een heel specifieke “manier van werken” die bepaalt wie we zijn en hoe we doen wat we doen!
Samen met Puur zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk. Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en geeft ons nieuwe energie!

– Jan van Hal, CEO Hamed holding

NEEM GERUST CONTACT OP!


    Contact info

    Call ons

    +31 - 613 84 77 44

    Ralph Drijver

    Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!