Logo 2021 Puur strategie

Contact en extra informatie

Natuurlijk willen wij graag kennismaken en in contact komen met geïnteresseerde bedrijven. Dit kan door eens van gedachten te wisselen via een teams meeting en specifiek met u te praten over uw uitdagingen.

Via onderstaand formulier of via email kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ook altijd bellen met +31 6 13 84 77 44.

Na een eerste kennismaking kunnen wij vrijblijvend een uitgebreidere (gratis) sessie afspreken om te kijken of wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn en natuurlijk of u bij ons ook “het goede gevoel” heeft.

Vanuit dit startpunt kijken wij verder. Dus schroom niet om eens contact op te nemen.

P.U.U.R.

De naam PUUR is een weergave van onze manier van werken én denken over organisatieverandering. Voor verdiepende informatie kunt u klikken op de onderstaande tekst blokken.

Positief

Door de persoonlijke aanpak en vooral het empathische deel van leiderschap niet te vergeten, kunnen wij eenvoudiger helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie.

Uniek en eerlijk

PUUR STRATEGIE heeft een aanpak die voor iedereen kan werken. Door in volledige eerlijkheid met elkaar samen te werken naar een optimaal geformuleerd resultaat of een ideale werkwijze kom je als organisatie een stuk verder.

Uitdagend

Door de technieken die wij gebruiken én het stellen van alle vragen die niemand durft te stellen brengen wij de interne organisatie positief in beweging. Confrontatie zal niet worden geschuwd, wij zijn er voor u!

Resultaat gericht!

Het gewenste resultaat behalen is wat ons betreft het allerbelangrijkste. Doelstellingen dienen duidelijk geformuleerd te worden en dienen ook behaald te worden! Stap voor stap naar continue verbetering.

Onze fantastische klanten;

strategie consultancy Logo Audittrail
Logo Common senses
strategie consultancy de_proces_specialisten_med_logo
Logo Metalltec
Mavim
Logo metallicing

P.U.U.R.

Ons merk en onze naam staan ​​voor een heel specifieke “manier van werken” die bepaalt wie we zijn en hoe we doen wat we doen!

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op en stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!

Ralph Drijver
OF BEL:

+31 - 613 84 77 44