Management consultancy Rotterdam

Management consultancy in Rotterdam waar resultaat is wat telt

Op zoek naar experts op het gebied van management consultancy in Rotterdam? Wij van Puur strategie zijn er voor bedrijven met ambitie. Wilt u groeien, innoveren of verbeteren? Dan is het belangrijk om hier een gedegen innovatiestrategie op los te laten. Vaak zien wij dat veel (sales) organisaties uitdagingen ervaren rondom het formuleren en executeren van strategie behorende bij het commerciële domein. Door onze jarenlange ervaring als verandermanager hebben wij de basisproblemen geïdentificeerd die bij veel organisaties identiek zijn en eenvoudig herkenbaar zijn. Iets wat bijvoorbeeld regelmatig wordt overgeslagen is de vraag of het management zelf wel klaar is voor verandering. Hier spelen wij met onze Puur strategie strategisch op in door een persoonlijke aanpak te combineren met een focus op het empathische deel van leiderschap. Dit vormt een belangrijke pijler om u te helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie. Meer weten over onze verandermethode Puur strategie die uniek is voor management consultancy in Rotterdam? Bekijk de video!

Management consultancy in Rotterdam op basis van de Puur strategie

De Puur strategie die wij gebruiken bij vraagstukken voor management consultancy in Rotterdam focust op 3 belangrijke pijlers in uw organisatie. Wij onderzoeken en analyseren het functioneren van het management, sales en/of services ofwel de uitvoering en de marketing- of communicatieafdeling. Hierdoor is het mogelijk om echt mét u tot de échte kern te komen en analyseren wij waar de mogelijke risico’s liggen. Daarnaast wordt er onderzocht of er eerst andere veranderingen plaats moet vinden voordat er een nieuwe strategie geïmplementeerd kan worden. Wij zullen veel vraagstukken simplificeren, ofwel plat slaan, waardoor wij makkelijker kunnen beoordelen of een ambitie, project of doelstelling realistisch is en écht succesvol kan worden. Wilt u als ondernemer of manager eens vrijblijvend sparren over de uitdagingen waar u tegenaan loopt? Neem gerust contact op om via teams of telefonisch een uitdagend gesprek te hebben.

Management consultancy Rotterdam

Management consultancy in Rotterdam met focus op de échte behoefte

Hoe komen wij tot de échte behoefte die er bij uw bedrijf of organisatie speelt? Voor management en sales consultancy vraagstukken in Rotterdam kantelen wij een organisatie van consensusmodel naar consequentie model. Het consequentie model gaat uit van een heel eenvoudig maar effectief principe wat psychologisch gezien een bijzonder effect heeft op veel organisaties. De Nederlandse cultuur is vooral een consensuscultuur waar een consequentie vaak gezien wordt als een vies woord. Het uitgangspunt is dat alles wat men doet, kiest of wil een consequentie heeft. Het duidelijk maken én bespreken van iedere consequentie, zonder toevoeging van emotie, brengt uw organisatie in beweging. Wilt u uw organisatie ook in beweging brengen? Vul het contactformulier in met hierin uw uitdaging. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.