Management consultancy Rotterdam

OPTIMALISATIE VAN MANAGEMENT, VERKOOP, PROCESSEN EN MARKETING VOOR VERGROTEN VAN UW OMZET!

Management consultancy Rotterdam voor bedrijven met verbeter en groei ambities!

Op zoek naar een expert op het gebied van management consultancy in Rotterdam? Wij van Puur strategie zijn er voor bedrijven met ambitie. Wilt u groeien, vernieuwen of verbeteren? Dan is het belangrijk om hier een goede innovatiestrategie op los te laten.

Vaak zien wij dat veel (sales) organisaties uitdagingen ervaren. Ze worstelen met het formuleren en in werking zetten van strategie behorende bij het commerciële domein.

 Door onze jarenlange ervaring als verandermanager hebben wij de basisproblemen geïdentificeerd. Vaak zijn die namelijk bij veel organisaties hetzelfde. Dat is dan ook de reden dat ze eenvoudig herkenbaar zijn voor ons.

Er is iets wat bijvoorbeeld regelmatig wordt overgeslagen. Namelijk de vraag of het management zelf wel klaar is voor verandering. Hier spelen wij met onze Puur strategie op in. Dit doen we door een persoonlijke aanpak te combineren met een focus op het gedeelte inlevingsvermogen van leiderschap.

Dit vormt daarom een belangrijk punt om u te helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie. Meer weten over onze verandermethode? De methode die Puur strategie uniek maakt als organisatie voor management consultancy in Rotterdam? Bekijk de video!

Management consultancy in Rotterdam op basis van de Puur strategie methode

De Puur strategie methode die wij gebruiken focust zicht op 3 belangrijke pijlers binnen uw organisatie. Dit zijn vraagstukken voor management consultancy in Nederland.

Wij onderzoeken en analyseren ten eerste het functioneren van het management. Ten tweede de sales en/of services ofwel de uitvoering en als laatste de marketing- of communicatieafdeling.

Hierdoor is het mogelijk om echt mét u tot de échte kern te komen van de problemen die veranderen of verbeteren frustreert. Ook bekijken wij waar de mogelijke risico’s liggen.

Daarnaast wordt er onderzocht of er eerst andere veranderingen plaats moeten vinden. Dit doen we voordat er een nieuwe strategie toegepast kan worden.

Wij zullen veel vraagstukken simplificeren, ofwel plat slaan. Hierdoor kunnen wij makkelijker beoordelen of een ambitie, project of doelstelling realistisch is. Ook kunnen we kijken of het écht succesvol kan worden.

Wilt u als ondernemer of manager eens vrijblijvend praten over de uitdagingen waar u tegenaan loopt? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via Teams als telefonisch!

Management consultancy in Rotterdam met focus op de échte uitdaging!

Hoe komen wij tot inzicht in de échte behoefte en uitdaging die er bij uw bedrijf of organisatie speelt?

Voor management en sales consultancy vraagstukken in Rotterdam en daarbuiten bekijken wij een organisatie van consensusmodel naar consequentie model. Het consequentie model gaat uit van een heel eenvoudig, maar effectief principe. Dit heeft psychologisch gezien een bijzonder effect op veel organisaties.

De Nederlandse cultuur is vooral een consensuscultuur. Hierbij wordt een consequentie vaak gezien als een vies woord. Het uitgangspunt is dat alles wat men doet, kiest of wil een gevolg heeft. Het duidelijk maken én bespreken van ieder gevolg, zonder toevoeging van emotie, brengt uw organisatie in beweging.

Wilt u uw organisatie ook in beweging brengen? Vul dan het contactformulier in met hierin uw uitdaging. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NEEM GERUST CONTACT OP!

[contact-form-7 id="1641" title="Website contactformulier"]

Contact info

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!

Ralph Drijver
OF BEL:

+31 - 613 84 77 44