Wij ontwikkelen, implementeren en executeren strategie

Zullen wij iets meer vertellen over ons?

De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken! De basisprincipes in verkoop, marketing en boodschap zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.

– Peter Oostrom, CEO Common Senses

ONS PRIMAIRE DOEL!

Puur strategie versterkt alle organisaties die producten, diensten of kennis verkopen om hun doelen te bereiken.

Van strategie tot uitvoering

Strategie ontwikkelen en het kunnen uitvoeren van strategie is geen eenvoudige uitdaging.


Het begint allemaal met een samenhangend plan, een duidelijke visie, realistische maar ambitieuze doelen en inzicht in de impact van de veranderingen die je moet aanbrengen binnen je huidige organisatie.

Zijn we hier klaar voor? Wat moeten we organiseren, beheren, veranderen, faciliteren of creëren om een ​​bepaald doel te bereiken? Wat is de fit / gap tussen nu en dan? Beschikken we over de capaciteiten en vaardigheden binnen ons huidige team?

Praten is makkelijk, wij voeren uw plan uit!

PUUR staat voor;

PERSOONLIJK EN EMPATHISCH

Van manager tot uitvoerder, van betrokkene tot beslisser, van directeur/eigenaar tot aan de receptioniste, iedereen heeft zijn of haar eigen kracht en kunde, zwakte en leerpunten.

Door de persoonlijke aanpak en vooral het empathische deel van leiderschap niet te vergeten, kunnen wij eenvoudiger helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie.

UNIEKE EN EERLIJKE AANPAK

PUUR STRATEGIE heeft een aanpak die voor iedereen kan werken. Door in volledige eerlijkheid met elkaar samen te werken naar een optimaal geformuleerd resultaat of een ideale werkwijze.

EN NIET TE VERGETEN;

UITDAGEND EN CONFRONTEREND

Door de technieken die wij gebruiken én het stellen van alle vragen die niemand durft te stellen brengen wij de interne organisatie positief in beweging.

De richting bepaalt u samen met ons in de eerste fase van onze verander methodiek. Door het boven water krijgen van de kern van alle problemen én deze bespreekbaar te maken zal een en ander als confronterend ervaren kunnen worden.

RESULTAAT IS WAT TELT!

Het gewenste resultaat behalen is wat ons betreft het allerbelangrijkste. Doelstellingen dienen duidelijk geformuleerd te worden en dienen ook behaald te worden!

UITZONDERLIJKE ERVARING

Onze grootste kracht is om dingen zowel intern als extern in beweging te krijgen door ervaring, ons netwerk, motivatie en enthousiasme.

We hebben veel ervaring met het opzetten en implementeren van een strategie inclusief het creëren van noodzakelijke randvoorwaarden, parameters en het creëren van alle (marketing) tools die nodig zijn om succes te kunnen realiseren.

Onze kernwaarden

Wij geloven in een eerlijke aanpak, duidelijke en directe communicatie en gefocust op wat JIJ zou willen bereiken!

Puur strategie gebruikt in alles wat wij doen het principe van: 

Voordoen, samen doen en dan zelf doen! DOEN is hier het magische woord: 

Als de PUUR-methode© wordt gebruikt, is een gefaseerde scope altijd van toepassing.

We're ready, Let's talk.
  Contact info

  Address​

  Lijsterbeshof 88 
  3355 CD, Papendrecht
  The Netherlands

  Call Us

  +31 - 613 84 77 44