avatar Puur

Puur strategie consultancy

PRAGMATISCH, PERSOONLIJK EN EMPATHISCH - UNIEKE EN EERLIJKE AANPAK - UITDAGEND EN CONFRONTEREND - RESULTAAT IS WAT TELT!

Onze basis uitgangspunten;

Van strategie tot uitvoering;

Strategie ontwikkelen en het kunnen uitvoeren van strategie is geen eenvoudige uitdaging. 

Het begint allemaal met een samenhangend plan, een duidelijke visie en bijbehorende marketing boodschap, realistische maar ambitieuze doelen en inzicht in de impact van de veranderingen die je moet aanbrengen binnen je huidige organisatie.

Zijn we hier klaar voor? Wat moeten we organiseren, beheren, veranderen, faciliteren of creëren om een bepaald doel te bereiken? Wat is de fit / gap tussen nu en dan? 

Beschikken we over de capaciteiten en vaardigheden binnen ons huidige team?

Samen met Puur zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk. Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en geeft ons nieuwe energie!

– Jan van Hal, CEO Hamed holding

UITZONDERLIJKE ERVARING

Onze grootste kracht is om dingen zowel intern als extern in beweging te krijgen door ervaring, ons netwerk, motivatie en enthousiasme.

Wij hebben veel ervaring met het opzetten en implementeren van een strategie inclusief het creëren van noodzakelijke randvoorwaarden, parameters en het creëren van alle (marketing) tools die nodig zijn om succes te kunnen realiseren.

Onze kernwaarden

Wij geloven in een eerlijke aanpak, duidelijke en directe communicatie en gefocust op wat JIJ zou willen bereiken!

Ons basis principe

Puur strategie gebruikt in alles wat wij doen het principe van: 

Voordoen, samen doen en dan zelf doen! DOEN is hier het magische woord: 

“Puur strategie heeft ons geholpen om het volgende niveau van volwassenheid te bereiken: van start-up tot scale-up is een geweldige en interessante reis, zonder Puur hadden we niet zo snel kunnen evolueren”

– JORRIT VAN DE WALLE, CEO AUDITTRAIL

PUUR staat voor;

PRAGMATISCH, PERSOONLIJK EN EMPATHISCH

Van manager tot uitvoerder, van betrokkene tot beslisser, van directeur/eigenaar tot aan de receptioniste, iedereen heeft zijn of haar eigen kracht en kunde, zwakte en leerpunten.

Door de persoonlijke aanpak en vooral het empathische deel van leiderschap niet te vergeten, kunnen wij eenvoudiger helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie.

UNIEKE EN EERLIJKE AANPAK

PUUR STRATEGIE heeft een aanpak die voor iedereen kan werken. Door in volledige eerlijkheid met elkaar samen te werken naar een optimaal geformuleerd resultaat of een ideale werkwijze.

EN NIET TE VERGETEN;

UITDAGEND EN CONFRONTEREND

Door de technieken die wij gebruiken én het stellen van alle vragen die niemand durft te stellen brengen wij de interne organisatie positief in beweging.

De richting bepaalt u samen met ons in de eerste fase van onze verander methodiek. Door het boven water krijgen van de kern van alle problemen én deze bespreekbaar te maken zal een en ander als confronterend ervaren kunnen worden.

RESULTAAT IS WAT TELT!

Het gewenste resultaat behalen is wat ons betreft het allerbelangrijkste. Doelstellingen dienen duidelijk geformuleerd te worden en dienen ook behaald te worden!

P.U.U.R.

Misschien leuk om eens te bekijken is ons blog, hier bieden wij meer uitleg en informatie.

De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken! De basisprincipes in verkoop, marketing en boodschap zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.

– Peter Oostrom, CEO Common Senses

NEEM GERUST CONTACT OP!


    Contact info

    Call ons

    +31 - 613 84 77 44

    Ralph Drijver

    Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!