Wij ontwikkelen, implementeren en executeren strategie​

VAN KORTE PROJECTEN OF MANAGEMENTCOACHING, tot LANGE TERMIJN projecten, PUur LEVERT!

Uw ideale klantreis is ook onze ideale klantreis

Puur strategie kan voor u van waarde zijn bij verschillende soorten initiatieven en in verschillende rollen.

Afhankelijk van uw behoefte, kunnen we onze beproefde methodologie gebruiken om een ​​compleet veranderproces vorm te geven.

Onze focus is creatie van autonome groei, internationalisering en optimalisatie van bedrijfsmodellen om met disruptie om te kunnen gaan.

INCiDENTele PROJECTen

Management advisor, Strategic adviser, Go-to-market advisor.

INTERIM PROJECten

Interim (CCO) Sales Director, Strategy realization officer (SRO), Crisis management

Onze methodologie

Veel “nieuwe” veranderingsmethoden zijn de afgelopen decennia geïntroduceerd. Denk hierbij aan Kanban, Prince II, Scrum, AGILE en Lean – Six Sigma.

Deze methodologieën zijn grondig ontwikkeld en worden vaak ook “handig op de kaart gezet” in termen van marketingtechnieken.

Hoewel de bekende veranderingsmethodieken qua inhoud van elkaar verschillen, hebben ze meestal één ding gemeen, iets dat vaak niet duidelijk genoeg is.

Het succes van de methodologie ligt voornamelijk bij de implementatie van de ideeën binnen de hele organisatie. Deze “inbedding” van een verandering is in de praktijk vaak niet gemakkelijk.

Wat is anders dan bij anderen?

Door juist middenin de organisatie mee te werken met de verschillende teams maken wij het verschil. Deze pragmatische aanpak versterkt de drive binnen uw team om uw commerciële doelstellingen te realiseren.

Wat verder niet echt bestond, was een generieke en allesomvattende methode die de commerciële machine raakt.

Het hele proces van idee tot uitvoering en gewenst resultaat is iets dat vaak niet op zoek is naar de basisproblemen om deze op te lossen, terwijl hier een extreem grote winst te behalen is.

Om deze reden heeft Puur een eigen methodologie ontwikkeld met een brede mix van vaardigheden en ervaring die uw organisatie kan helpen met het belangrijkste onderdeel:

HET GEWENSTE RESULTAAT!

Onze methodologie gevisualiseerd

1

Fase één biedt de diepgaande analyse die we nodig hebben om volledig inzicht te krijgen in de stappen die we moeten ondernemen om ons verandertraject aan te gaan.

2

Afhankelijk van het resultaat van fase één, zullen we onze bevindingen aan u presenteren en een verandering- en optimalisatieplan met u maken. Deze go or no-go fase bepaald het vervolg van het project.

3

Als er consensus is, beginnen we aan het verandertraject inclusief het kantelen naar het consequentie model. PDCA en culturele verandering maken deel uit van onze methodologie.

Als de PUUR-methode© wordt gebruikt, is een gefaseerde scope altijd van toepassing.

We're ready, Let's talk.
  Contact info

  Address​

  Lijsterbeshof 88 
  3355 CD, Papendrecht
  The Netherlands

  Call Us

  +31 - 613 84 77 44