avatar Puur

Puur strategie consultancy

PRAGMATISCH, PERSOONLIJK EN EMPATHISCH - UNIEKE EN EERLIJKE AANPAK - UITDAGEND EN CONFRONTEREND - RESULTAAT IS WAT TELT!

Onze aanpak

De Puur methode

1

Fase één biedt de diepgaande analyse die we nodig hebben om volledig inzicht te krijgen in de stappen die we moeten ondernemen om het verandertraject aan te gaan.

2

Afhankelijk van het resultaat van fase één, zullen we onze bevindingen aan u presenteren en een verandering- en optimalisatieplan met u maken. Deze go or no-go fase bepaald het vervolg van het project.

3

Als er consensus is, beginnen we aan het verandertraject inclusief het kantelen naar het consequentie model. PDCA en culturele verandering maken deel uit van onze methodologie.

Onze methodologie

Veel “nieuwe” veranderingsmethoden zijn de afgelopen decennia geïntroduceerd. Denk hierbij aan Kanban, Prince II, Scrum, AGILE en Lean – Six Sigma.

Deze methodologieën zijn grondig ontwikkeld en worden vaak ook “handig op de kaart gezet” in termen van marketingtechnieken.

Hoewel de bekende veranderingsmethodieken qua inhoud van elkaar verschillen, hebben ze meestal één ding gemeen, iets dat vaak niet duidelijk genoeg is.

Het succes van de methodologie ligt voornamelijk bij de implementatie van de ideeën binnen de hele organisatie. Deze “inbedding” van een verandering is in de praktijk vaak niet gemakkelijk.

Wat is anders dan bij anderen?

Door juist middenin de organisatie mee te werken met de verschillende teams maken wij het verschil. Deze pragmatische aanpak versterkt de drive binnen uw team om uw commerciële doelstellingen te realiseren.

Wat verder niet echt bestond, was een generieke en allesomvattende methode die de commerciële machine raakt.

Het hele proces van idee tot uitvoering en gewenst resultaat is iets dat vaak niet op zoek is naar de basisproblemen om deze op te lossen, terwijl hier een extreem grote winst te behalen is.

Om deze reden heeft Puur een eigen methodologie ontwikkeld met een brede mix van vaardigheden en ervaring die uw organisatie kan helpen met het belangrijkste onderdeel:

HET GEWENSTE RESULTAAT!

Uw project

Puur strategie kan voor u van waarde zijn bij verschillende soorten initiatieven en in verschillende rollen.

Afhankelijk van uw behoefte, kunnen we onze beproefde methodologie gebruiken om een compleet veranderproces vorm te geven.

INCiDENTele PROJECTen

Management advisor, Strategic adviser, Go-to-market advisor.

Onze focus is creatie van autonome groei, internationalisering en optimalisatie van bedrijfsmodellen om met disruptie om te kunnen gaan.

INTERIM PROJECten

Interim (CCO) Sales Director, Strategy realization officer (SRO), Crisis management

P.U.U.R.

Ons merk en onze naam staan ​​voor een heel specifieke “manier van werken” die bepaalt wie we zijn en hoe we doen wat we doen!

“Het werken met Puur strategie heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de fit / gap tussen onze commerciële doelen en de realiteit, Het resultaat is dat wij een driejarenplan hebben opgesteld om deze doelen te kunnen bereiken”

– Carolien Wanrooy, CCO The process Specialists

Video: Introductie

Puur Strategie versterkt alle organisaties die producten, diensten of kennis verkopen om hun doelen te bereiken.

Met vastberadenheid en positieve energie bereiken we samen meer!

Video: Basis Principes

Wij gaan uit van twee basis principes, DOEN én het Consequentiemodel van Puur strategie. Eenvoudig, duidelijk, pragmatisch!

ALLES wat je kiest en doet heeft een consequentie! Voor uzelf, uw team en uw organisatie.

Video: onze Methodiek

Veel uitdagingen kunnen worden opgelost omdat ze vaak te maken hebben met “afstemming” van de drie belangrijkste delen van de commerciële organisatie; 

Het management, de uitvoering en de ondersteunende teams.

NEEM GERUST CONTACT OP!


    Contact info

    Call ons

    +31 - 613 84 77 44

    Ralph Drijver

    Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!