Sales strategie

Sales management consultancy Nederland voor bedrijven met ambitie

Natuurlijk wil u met uw bedrijf elke commerciële uitdaging aangaan, wilt u doorgroeien en wilt u verbeteren. Wij kunnen u nadrukkelijk helpen bij uw sales strategie en doen dat op geheel eigen wijze. Dit doen wij ook nadrukkelijk samen met de gehele organisatie, waardoor iedereen dezelfde richting in wilt slaan.

Wij zetten uw bedrijf in beweging en op de juiste koers

Als geen ander zijn wij in staat om uw bedrijf in beweging en op koers te zetten. Want het ontwikkelen van een strategie en het vervolgens uit kunnen uitvoeren van deze sales strategie is geen gemakkelijke opdracht. Het doorvoeren van een sales strategie vraagt best veel van een organisatie en begint telkens met een goed doordacht plan. Er moet ten eerste een duidelijke visie zijn. Daarnaast dienen er realistische en ambitieuze doelen gesteld te worden. Ook moet vooraf een aardig beeld geschetst kunnen worden van de impact die een gewijzigde sales strategie met zich mee gaat brengen.

Beschikt uw team over de benodigde kwaliteiten?

Voor de nieuw sales strategie doorgevoerd kan worden is het bovendien een kwestie van het in beeld brengen van wat er zoal georganiseerd dient te worden. Maar ook wat er moet veranderen en welke faciliteiten daarvoor noodzakelijk zijn. Bepaal daarom wat de fit en gap zijn tussen de situatie van nu en zoals die straks moet worden. Vraag uzelf bovendien af of u over de capaciteiten beschikt en ook of er voldoende vaardigheid is binnen het huidige team om de sales strategie succesvol uit te kunnen rollen.

Energie, duurzaamheid en belastingen – blog

Inbedding blijkt in de praktijk allesbehalve eenvoudig

Ondertussen zijn er de afgelopen periode tal van verschillende en gloednieuwe methoden geïntroduceerd. U kunt dan denken aan Kanban, Prince II, Scrum, Agile en Lean. Het gaat om grondig ontwikkelde methoden die prima toepasbaar zijn om een nieuwe sales strategie in uw bedrijf te introduceren. Of de sales strategie een succes wordt, hangt in sterke mate af van de implementatie van die ideeën binnen heel uw organisatie. En ook dat is iets wat u niet te licht op moet vatten. Vaak is de inbedding van een verandering in de praktijk niet eenvoudig. Dus neem dat deel van de implementatie niet te licht op.

Onze pragmatische aanpak maakt het verschil

Juist om die reden werken wij midden in uw organisatie mee met uw teams. Op die manier kunnen we echt het verschil voor u maken. Onze sterk pragmatische aanpak zorgt voor extra inzet binnen uw team. Daarom is dit dan ook van sterk toegevoegde waarde bij de succesvolle implementatie van een nieuwe sales strategie.

Introductie

Puur Strategie consultancy versterkt alle organisaties die producten, diensten of kennis verkopen om hun doelen te bereiken.

Met vastberadenheid en positieve energie bereiken we samen meer!

Basis Principes

Wij gaan uit van twee basis principes, DOEN én het Consequentiemodel van Puur strategie. Eenvoudig, duidelijk, pragmatisch!

ALLES wat je kiest en doet heeft een consequentie! Voor uzelf, uw team en uw organisatie.

onze Methodiek

Veel uitdagingen kunnen worden opgelost omdat ze vaak te maken hebben met “afstemming” van de drie belangrijkste delen van de commerciële organisatie; 

Het management, de uitvoering en de ondersteunende teams.

NEEM GERUST CONTACT OP!

[contact-form-7 id="1641" title="Website contactformulier"]

Contact info

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!

Ralph Drijver
OF BEL:

+31 - 613 84 77 44