Verandermanager

Verandermanager zorgt voor succesvolle verandering

Moet er een nieuwe strategie geformuleerd worden? Als verandermanager reiken wij u graag een unieke en vloeibare werkwijze aan. Veel organisaties ervaren complexe uitdagingen rondom het formuleren en vooral executeren van een strategie. Dit is de reden waarom wij als management consultancy bureau in Rotterdam een unieke methodiek hebben bedacht die succesvolle verandering mogelijk maakt. Deze methodiek heet de ‘Puur strategie’ waarmee u wordt geholpen om de strategie gedetailleerd te formuleren en tot uitvoering te brengen. Wij vinden het belangrijk om mét u tot de échte kern te komen. Daarom wordt er geanalyseerd waar mogelijke risico’s liggen en wordt er gekeken of er eerst andere veranderingen moeten plaatsvinden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als verandermanager? Vul het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Verandermanager werkt volgens PUUR methode

Twijfelt u of uw organisatie of bedrijf wel geschikt is om een verandermanager in te schakelen? Dat hoeft vanaf nu geen reden van twijfel meer te zijn. Wij werken namelijk met een vloeibare aanpak die bij ieder type organisatie past. Met de PUUR methode focussen wij op drie belangrijke pijlers binnen uw organisatie: het management, sales en/of services ofwel de uitvoering en de marketing- of communicatieafdeling van uw organisatie. Bij die laatste pijler richten wij ons vooral op sales consultancy. Over deze drie pijlers heen zullen wij gaan onderzoeken en analyseren of de huidige strategie SMART-proof is opgesteld. Ook wordt er in kaart gebracht wat de echte impact van deze ambitie zal zijn. Welke ambities heeft u voor uw bedrijf? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Dan bekijken we samen hoe we een effectieve strategie kunnen opstellen om deze te ambities te realiseren.

Verandermanager is onderzoeker en adviseur

Als verandermanager bekijken wij niet alleen naar de huidige strategie maar ook naar het functioneren van uw organisatie op zich. Zijn alle benodigde skills, resources en materialen aanwezig zodat de doelen behaald kunnen worden? Ook wordt er onderzocht of iedereen binnen uw organisatie achter de doelstellingen en ambities van het management staan. Op basis van onze inzichten brengen wij advies uit en bekijken we of uw ambitie, project of doelstelling realistisch is en wat er gedaan kan worden om het écht succesvol te laten worden. Natuurlijk komen wij graag met u in contact om uw specifieke uitdagingen te bespreken. Vul het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook altijd bellen met +31 6 13 84 77 44.