Verandermanager

Sales management consultancy Nederland voor bedrijven met ambitie

Verandermanager zorgt voor een succesvolle verandering

Moet er een nieuwe strategie geformuleerd worden? Dan reiken wij als verandermanager u graag een unieke en praktische werkwijze aan. Veel organisaties ervaren ingewikkelde uitdagingen rondom het formuleren en vooral het in werking zetten van een strategie. 

Dit is de reden waarom wij als management consultancy bureau in Rotterdam een unieke methodiek hebben bedacht die succesvolle verandering mogelijk maakt. De methodiek heet de ‘Puur methode’ waarmee u wordt geholpen om uw strategie gedetailleerd te formuleren en uit te voeren. 

Wij vinden het belangrijk om mét u tot de échte kern te komen. Daarom wordt er geanalyseerd waar mogelijke risico’s liggen en wordt er gekeken of er eerst andere veranderingen moeten plaatsvinden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als verandermanager? Vul het contactformulier in en wij komen daarna zo snel mogelijk bij u terug om een vrijblijvend gesprek in te plannen. In de volgende paragrafen leggen we meer uit over onze werkwijze.

Verandermanager die werkt volgens de PUUR methode

Twijfelt u of uw organisatie of bedrijf wel geschikt is om een verandermanager in te schakelen? Dat hoeft vanaf nu geen reden van twijfel meer te zijn. 

Wij werken namelijk met een flexibele en praktische aanpak die bij ieder type organisatie past. 

Met de PUUR methode focussen wij op drie belangrijke pijlers binnen uw organisatie: Ten eerste het management, als tweede de sales en/of services ofwel de uitvoering en als derde en laatste de marketing- of communicatieafdeling van uw organisatie. Bij die laatste pijler richten wij ons vooral op sales consultancy. 

Over deze drie pijlers heen zullen wij gaan onderzoeken en analyseren of de huidige strategie SMART is opgesteld. Ook wordt er in kaart gebracht wat de echte impact van deze ambitie zal zijn. 

Welke ambities heeft u voor uw bedrijf? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Dan bekijken we daarna samen hoe we een effectieve strategie kunnen opstellen. Met de bedoeling om deze te ambities te realiseren.

Verandermanager met groei als doel

Verandermanager is onderzoeker, avonturier en adviseur

Als verandermanager kijken wij niet alleen naar de huidige strategie, maar ook naar het functioneren van uw organisatie op zich. Zijn alle benodigde skills, resources en materialen aanwezig zodat de doelen behaald kunnen worden? 

Ook wordt er onderzocht of iedereen binnen uw organisatie achter de doelstellingen en ambities van het management staan. Op basis van onze inzichten brengen wij advies uit en bekijken we of uw ambitie, project of doelstelling realistisch is.  Waarna wij ook kijken wat er gedaan kan worden om het écht succesvol te laten worden. Natuurlijk komen wij graag met u in contact om uw specifieke uitdagingen te bespreken. 

Vul het contactformulier en wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook altijd bellen met +31 6 13 84 77 44.

Introductie

Puur Strategie consultancy versterkt alle organisaties die producten, diensten of kennis verkopen om hun doelen te bereiken.

Met vastberadenheid en positieve energie bereiken we samen meer!

Basis Principes

Wij gaan uit van twee basis principes, DOEN én het Consequentiemodel van Puur strategie. Eenvoudig, duidelijk, pragmatisch!

ALLES wat je kiest en doet heeft een consequentie! Voor uzelf, uw team en uw organisatie.

onze Methodiek

Veel uitdagingen kunnen worden opgelost omdat ze vaak te maken hebben met “afstemming” van de drie belangrijkste delen van de commerciële organisatie; 

Het management, de uitvoering en de ondersteunende teams.

NEEM GERUST CONTACT OP!

[contact-form-7 id="1641" title="Website contactformulier"]

Contact info

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!

Ralph Drijver
OF BEL:

+31 - 613 84 77 44