Wij ontwikkelen, implementeren en executeren strategie

Waarom puur? wij leveren resultaat!

Belangrijke elementen met elkaar verbinden

De uitdagingen

Veel (verkoop) organisaties hebben uitdagingen bij het formuleren en vooral uitvoeren van een (groei) strategie binnen het commerciële domein. Pure strategie heeft een unieke methodologie en de kennis om u te helpen deze strategie te formuleren en uitvoeren.

Door middenin de organisatie mee te werken met de verschillende teams maken wij het verschil. Deze pragmatische aanpak versterkt de drive binnen uw team om uw commerciële doelstellingen te realiseren.

Veel van de uitdagingen kunnen worden opgelost omdat ze vaak te maken hebben met “afstemming” van de drie belangrijkste delen van de commerciële organisatie, zijnde:

Management

Is onze strategie volledig en duidelijk geformuleerd, haalbaar en SMART, wat is de impact van onze ambitie?

Sales & services

Beschikken we over de nodige vaardigheden, hulpmiddelen en materialen om de doelstellingen en ambities van het management te realiseren?

The marketing department

Begrijpen we de noodzaak van de organisatie en kunnen we faciliteren met tools en materialen om de organisatie zoveel mogelijk te ondersteunen?

Puur strategie gebruikt in alles wat wij doen het principe van: 

Voordoen, samen doen en dan zelf doen! 

DOEN is hier het magische woord: 

De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken! De basisprincipes in verkoop, marketing en boodschap zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.

– Peter Oostrom, CEO Common Senses

Verandermanagement

Met behulp van de verschillende technieken die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld en door alle vragen te stellen die niemand durft te stellen, creëren we een positieve stroom binnen de interne organisatie. Samen bepalen we de richting tijdens de eerste fase van onze veranderingsmethode.

Door middel van analyse zullen we de kern van alle uitdagingen of problemen onder de loep nemen en transparant maken. Dit kan als confronterend worden ervaren.

Verandering komt niet gemakkelijk.

Puur strategie helpt u om uw commerciële organisatie op een gecontroleerde manier te veranderen en te verbeteren.

The bottom line

Door jarenlange ervaring hebben we veel van de basisproblemen kunnen identificeren vaak vanuit onze eigen ervaringen binnen organisaties.

Deze complexe problemen, die door veel organisaties een open deur genoemd worden en gemakkelijk herkenbaar zijn, kunnen worden opgelost als het wordt aangepakt.

Voor verschillende managers op C-niveau, managementlagen, werknemers of leveranciers kan het oplossen van deze problemen het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

Voor zowel grote (multinationals) als kleine (startende) bedrijven moeten een gedeelde strategie en optimale samenwerking de leidraad zijn voor het behalen van (groei) doelstellingen.

Als de PUUR-methode© wordt gebruikt, is een gefaseerde scope altijd van toepassing.

We're ready, Let's talk.
  Contact info

  Address​

  Lijsterbeshof 88 
  3355 CD, Papendrecht
  The Netherlands

  Call Us

  +31 - 613 84 77 44