Logo 2021 Puur strategie

RESULTAAT IS WAT TELT!

Resultaat is voor iedereen anders, voor ieder individu, manager, team of gehele organisatie, hetzelfde geldt voor succes. Hoe kunnen wij u helpen bij een succesvolle verandering? 

Puur strategie heeft met een unieke methodiek, kennis en ervaring de mogelijkheid om u te helpen bij het gedetailleerd formuleren en het tot uitvoering brengen van deze strategie.

Wij maken gebruik van twee basisprincipes:

  1. Voordoen, samendoen, zelf doen.
  2. De organisatie kantelen van een consensusmodel naar het consequentie model.

Bij voordoen, samendoen, zelf doen is DOEN het magische woord. Zonder doen is er geen succes mogelijk;

  • Discipline, zeggen wat je gaat doen en doen wat je gezegd hebt.
  • Optimaal uitvoeren
  • Effectief en efficiënt
  • Met Focus op de Noodzakelijke stappen, de échte behoefte

Het consequentie model

Het consequentie model gaat uit van een heel eenvoudig maar effectief principe wat psychologisch gezien een bijzonder effect heeft op veel organisaties.

De Nederlandse cultuur is vooral een consensuscultuur waar een consequentie vaak gezien wordt als een vies woord. Het uitgangspunt is dat alles wat men doet, kiest of wil een consequentie heeft. Iedere keuze en iedere consequentie heeft de potentie om een resultaat op te leveren wat telt, dus waarde brengt.

Het duidelijk maken én bespreken van iedere consequentie brengt uw organisatie in beweging.

Een doelstelling die geformuleerd wordt en vertaald wordt naar een veranderproces moet wel resultaat opleveren, zonder resultaat geen succes.

Het consequentiemodel van Puur Strategie

P.U.U.R.

Ons merk en onze naam staan ​​voor een heel specifieke “manier van werken” die bepaalt wie we zijn en hoe we doen wat we doen!

Logo Metalltec
Samen met Puur zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk. Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en geeft ons nieuwe energie!

– Jan van Hal, CEO Hamed holding

P.U.U.R.

De naam PUUR is een weergave van onze manier van werken én denken over organisatieverandering. Voor verdiepende informatie kunt u klikken op de onderstaande tekst blokken.

Positief

Door de persoonlijke aanpak en vooral het empathische deel van leiderschap niet te vergeten, kunnen wij eenvoudiger helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie.

Uniek en eerlijk

PUUR STRATEGIE heeft een aanpak die voor iedereen kan werken. Door in volledige eerlijkheid met elkaar samen te werken naar een optimaal geformuleerd resultaat of een ideale werkwijze kom je als organisatie een stuk verder.

Uitdagend

Door de technieken die wij gebruiken én het stellen van alle vragen die niemand durft te stellen brengen wij de interne organisatie positief in beweging. Confrontatie zal niet worden geschuwd, wij zijn er voor u!

Resultaat gericht!

Het gewenste resultaat behalen is wat ons betreft het allerbelangrijkste. Doelstellingen dienen duidelijk geformuleerd te worden en dienen ook behaald te worden! Stap voor stap naar continue verbetering.