Logp Puur strategie wit png

Neem contact op voor kennismaking - 06 13 84 77 44

Wat is jouw uitdaging?

Vrijblijvend kennismaken met een kop koffie kan geen kwaad toch?

Laten we kennismaken en samen de uitdaging aangaan!

Ben je op zoek naar optimalisatie van je commerciële ketenorganisatie? Ik help je graag vanuit management, sales en marketing om je ambitie te vertalen naar concrete resultaten. 

Of misschien is de behoefte juist andersom en wil je vanuit een salesplan je managementambitie, visie en strategie herzien en verscherpen. Geen zorgen, het is niet voor niets een keten, en ik ben er om je te helpen.

Laten we vrijblijvend kennismaken en ontdekken hoe ik je kan helpen met jouw commerciële uitdagingen. Een kop koffie drinken kan geen kwaad, toch? Bij Puur Strategie ligt de focus op de gehele commerciële ketenorganisatie.

Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning vanuit het management, sales of de marketingafdeling, ik help je graag bij het vertalen van ambitie, visie en strategie naar haalbare resultaten. 

De zwakste schakel kan bepalend zijn, en daarom is het belangrijk om de keten als geheel te bekijken of zelfs te optimaliseren.

Misschien hebben jullie alles al goed op orde en is hulp niet nodig om sales excellence te bereiken. Maar een kennismakingsgesprek verplicht je tot niets. Wie weet ontvang je zelfs gratis advies waar je direct mee aan de slag kunt.

Samen verdiepen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek draait het om het opbouwen van een goede relatie en het verkrijgen van een goed gevoel bij elkaar. Als we verder de diepte ingaan, zal ik veel vragen stellen om jouw behoeften te begrijpen. 

Als blijkt dat er een match is en dat mijn ondersteuning waardevol kan zijn, kijken we samen naar het juiste product, de juiste vorm en de benodigde inzet.

Laten we dus kennismaken en een kopje koffie drinken. En als extraatje neem ik een gevulde koek mee!

Waarom werken aan sales excellence?

Omdat:

Je behoefte hebt aan een hogere commerciële volwassenheid!

Je graag hogere conversieratio’s voor de sales en marketing organisatie wil zien!

Een verbetering van structuur of resultaten nodig is!​

Er ruimte is voor een creatieve en frisse go-to-market strategie!

Er behoefte is aan een hogere mate van control en voorspelbaarheid!

Je gewoon commercieel gezien even “vast” zit,….

Mijn naam is Ralph Drijver, oprichter van Puur strategie.

Graag stel ik mezelf voor als een veelzijdige professional met een bewezen staat van dienst in het leveren van uitstekende resultaten. Met een achtergrond in bedrijfseconomie en een trackrecord waar ik trots op ben, ben ik zeer gemotiveerd om mijn vaardigheden en kennis in te zetten om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw organisatie.

Mijn brede ervaring heeft mij geholpen een diepgaande expertise op te bouwen in management, marketing, sales, partner management en business development. Met sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen ben ik in staat complexe uitdagingen aan te pakken en effectieve oplossingen te vinden. Ik ben een enthousiaste en proactieve teamspeler die graag samenwerkt met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Ralph Drijver

Sales excellence in de praktijk

Wat mij onderscheidt, is mijn energie, passie en gedrevenheid om samen successen te behalen. Ik ben niet bang om buiten mijn comfortzone te treden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mijn sterke leervermogen stelt me in staat snel nieuwe vaardigheden en technologieën te verwerven, waardoor ik flexibel ben in een snel veranderende omgeving.

Als ervaren sales professional en strategieconsultant met meer dan twintig jaar ervaring in diverse commerciële rollen en op verschillende niveaus, ben ik iemand die resultaatgericht en klantgericht te werk gaat. Mijn expertise ligt op het gebied van sales excellence, klantgericht denken en werken, en het ontwikkelen en professionaliseren van teams en bedrijven.

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn expertise kan inzetten en mijn persoonlijke en professionele groei kan bevorderen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vaardigheden en ervaring een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw team.

Ik kijk ernaar uit om met u in contact te komen en te bespreken hoe mijn achtergrond en vaardigheden kunnen bijdragen aan het succes van uw organisatie.

Met vriendelijke groet, Ralph Drijver, 06-13847744

Met de “producten en diensten” die ik heb beschreven kun je een project altijd klein beginnen. Ieder element van kennis en kunde wat wij samen gaan implementeren bij het team zal bijdragen aan jouw “sales excellence” project!

Kennismaken met mijn klanten?
Dat kan en mag!

“Ralph heeft ons geholpen om het volgende niveau van volwassenheid te bereiken: van start-up tot scale-up is een geweldige en interessante reis, zonder hem hadden we niet zo snel kunnen evolueren”. Scherp, met focus en super pragmatisch.
Jorrit van de Walle (CEO)
Puur strategie helpt ons bij het internationaliseren van ons klantenportfolio door hands-on mee te werken.

Samen hebben wij een nieuwe propositie, website, teksten, businesscases, marketingstrategie, bedrijfsvideo's en nog enkele belangrijke zaken gemaakt. Ralph als sales excellence expert is een aanwinst!
Jan van Hal (CEO)
“Het werken met Puur strategie heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de fit / gap tussen onze commerciële doelen en de realiteit,

Het resultaat is dat wij een driejarenplan hebben opgesteld om deze doelen te kunnen bereiken”
Carolien Wanrooy (CCO)
Na onze start-up periode en de drukte die daarbij kwam kijken, wilden wij werken aan ons niveau van commerciële volwassenheid en met name onze Elevator pitches.

In enkel 3 ochtenden coaching staat deze als een huis en hebben wij zelfs een herziening van onze strategie, doelstellingen en producten catalogus kunnen bepalen. Wij zijn super blij!
Nadesja en Marinka (DGA)
De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken!

De basisprincipes van verkoop, marketing en de boodschap die wij willen zenden zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.
Peter Oostrom (CEO)
Samen met Puur strategie consultancy zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk, het verbeteren van onze marketing, website en omzet.

Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en dit geeft ons veel nieuwe energie!
Carmen v. Kralingen (CFO)

PUUR STAAT GARANT VOOR;

POSITIEF

Positiviteit geeft energie, dat straal je uit!

Uniek en eerlijk

Uniek eerlijk zijn geeft veel bewegingsruimte.

uitdagend

Omdenken helpt bij het brengen van scherpte.

Resultaat!

Samenwerken aan continue verbetering.

Contact

Voor al jouw vragen over sales excellence, email of bel mij!

ralph@puur-strategie.com

+31- 613 84 77 44