Logp Puur strategie wit png

Neem contact op voor kennismaking - 06 13 84 77 44

Wat is jouw uitdaging?

Vrijblijvend kennismaken met een kop koffie kan geen kwaad toch?

Zoals je hebt kunnen lezen op de website en bij de producten en diensten heb ik focus op de commerciële ketenorganisatie. 

Vanuit het management (ambitie, visie en strategie) naar sales en de marketing afdeling om deze ambitie te vertalen naar haalbare resultaten of misschien is de behoefte wel geheel andersom. 

De zwakste schakel kan bepalend zijn.

Vanuit een target, het formuleren van een salesplan, behoeften bepalen en vertalen naar een herziene en scherpere management ambitie, visie en strategie. Lastig? Valt best mee. Het is niet voor niets een keten.

Misschien hebben jullie alles prima voor elkaar en heeft het helemaal geen zin om hulp in te huren om sales excellence te gaan bereiken en zijn jullie daar al. Maar puur kennismaken en dit toetsen verplicht je tot niets. Wie weet krijg je zelfs gratis advies waar je iets mee kunt. 

Tijdens kennismaken draait het om rapport en het verkrijgen van een goed gevoel bij elkaar.

Samen verdiepen.

Mochten we verder de diepte in gaan dan zal ik ongetwijfeld veel vragen stellen en als hieruit blijkt dat er een behoefte is aan mijn mogelijke ondersteuning dan kijken we weer verder. Welk product, welke vorm, de inzet van uren of dagen of een combinatie hiervan, alles is mogelijk. 

Dus laten we kennismaken en een kopje koffie drinken, dan neem ik de gevulde koek mee!

Waarom werken aan sales excellence?

Omdat:

Je behoefte hebt aan een hogere commerciële volwassenheid!

Je graag hogere conversieratio’s voor de sales en marketing organisatie wil zien!

Een verbetering van structuur of resultaten nodig is!​

Er ruimte is voor een creatieve en frisse go-to-market strategie!

Er behoefte is aan een hogere mate van control en voorspelbaarheid!

Je gewoon commercieel gezien even “vast” zit,….

Mijn naam is Ralph Drijver, oprichter van Puur strategie.

Al meer dan twintig jaar ben ik actief in de commerciële wereld in veel verschillende rollen en op veel verschillende niveaus. Van producten, diensten tot softwareoplossingen, van een junior die cold canvas sales (colportage) mocht doen voor een kantoorartikelen leverancier naar accountmanagement tot internationaal partner management en zelfs directie, het is inmiddels al een hele mooie reis.

Tijdens deze reis heb ik veel geleerd over sales excellence, klantgericht denken, werken en verkopen, Spin verkoop, Customer Centric Selling en ben ik actief bezig geweest met ontwikkeling en professionalisering van de verschillende teams en bedrijven waarmee ik heb gewerkt. 

Ralph Drijver

Sales excellence in de praktijk

Mijn succes als effectieve sales professional is ontstaan door een mix van kennis en kunde die ik tijdens mijn carrière heb gekregen door vooral te doen. Ondersteund door veel slimme sales mensen om mij heen, die mij gecoacht, gestuurd, gevormd en opgebouwd hebben. Die mij zelfvertrouwen en continue uitdagingen hebben gegeven om de beste versie van mijzelf te worden. Nu is het moment daar dat ik al deze ervaringen graag wil gaan doorgeven. Een soort “pay it forward”.

De combinatie van sales, management, marketing en support, de diversiteit aan verschillende typen werkgevers en opdrachtgevers, klanten uit alle branches, grootte en culturen hebben mijn kennis verrijkt. Ik ben inmiddels wel gepokt en gemazeld en heb over alles wat ik heb mogen leren en ervaren lang nagedacht. Al deze ervaringen komen samen in Puur strategie en mijn manier van werken.

De afgelopen jaren ben ik mij als zelfstandig ondernemer meer en meer gaan focussen op het helpen van bedrijven die een commerciële ambitie hebben maar ook hiermee gepaard gaande commerciële uitdagingen. Niets is leuker dan een uitdaging aangaan, toch? Ook jouw organisatie kan ik helpen bij commerciële uitdagingen. Samen nog succesvoller te zijn en samen werken aan continue verbetering!

Met de “producten en diensten” die ik heb beschreven kun je een project altijd klein beginnen. Ieder element van kennis en kunde wat wij samen gaan implementeren bij het team zal bijdragen aan jouw “sales excellence” project!

Kennismaken met mijn klanten?
Dat kan en mag!

“Ralph heeft ons geholpen om het volgende niveau van volwassenheid te bereiken: van start-up tot scale-up is een geweldige en interessante reis, zonder hem hadden we niet zo snel kunnen evolueren”. Scherp, met focus en super pragmatisch.
Jorrit van de Walle (CEO)
Puur strategie helpt ons bij het internationaliseren van ons klantenportfolio door hands-on mee te werken.

Samen hebben wij een nieuwe propositie, website, teksten, businesscases, marketingstrategie, bedrijfsvideo's en nog enkele belangrijke zaken gemaakt. Ralph als sales excellence expert is een aanwinst!
Jan van Hal (CEO)
“Het werken met Puur strategie heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de fit / gap tussen onze commerciële doelen en de realiteit,

Het resultaat is dat wij een driejarenplan hebben opgesteld om deze doelen te kunnen bereiken”
Carolien Wanrooy (CCO)
Na onze start-up periode en de drukte die daarbij kwam kijken, wilden wij werken aan ons niveau van commerciële volwassenheid en met name onze Elevator pitches.

In enkel 3 ochtenden coaching staat deze als een huis en hebben wij zelfs een herziening van onze strategie, doelstellingen en producten catalogus kunnen bepalen. Wij zijn super blij!
Nadesja en Marinka (DGA)
De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken!

De basisprincipes van verkoop, marketing en de boodschap die wij willen zenden zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.
Peter Oostrom (CEO)
Samen met Puur strategie consultancy zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk, het verbeteren van onze marketing, website en omzet.

Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en dit geeft ons veel nieuwe energie!
Carmen v. Kralingen (CFO)

PUUR STAAT GARANT VOOR;

POSITIEF

Positiviteit geeft energie, dat straal je uit!

Uniek en eerlijk

Uniek eerlijk zijn geeft veel bewegingsruimte.

uitdagend

Omdenken helpt bij het brengen van scherpte.

Resultaat!

Samenwerken aan continue verbetering.

Contact

Voor al jouw vragen over sales excellence, email of bel mij!

ralph@puur-strategie.com

+31- 613 84 77 44