Management consultancy interim

OPTIMALISATIE VAN MANAGEMENT, VERKOOP, PROCESSEN EN MARKETING VOOR VERGROTEN VAN UW OMZET!

Management consultancy interim voor bedrijven met verbeter en groei ambities!

Op zoek naar een expert op het gebied van management consultancy (interim) voor uw bedrijf? Wij van Puur strategie zijn er voor bedrijven met ambitie. Wilt u groeien, innoveren of verbeteren? Dan is het belangrijk om hier een gedegen innovatiestrategie op los te laten. 

Vaak zien wij dat veel (sales) organisaties uitdagingen ervaren en worstelen met het formuleren en executeren van strategie behorende bij het commerciële domein.

 Door onze jarenlange ervaring als verandermanager hebben wij de basisproblemen geïdentificeerd die bij veel organisaties identiek en eenvoudig herkenbaar zijn. 

Iets wat bijvoorbeeld regelmatig wordt overgeslagen is de vraag of het management zelf wel klaar is voor verandering. Hier spelen wij met onze Puur strategie methodiek strategisch op in door een persoonlijke aanpak te combineren met een focus op het empathische deel van leiderschap. 

Dit vormt een belangrijke pijler om u te helpen bij het veranderen en verbeteren van uw organisatie. Meer weten over onze verandermethode die Puur strategie uniek maakt als organisatie voor interim management consultancy voor MKB bedrijven? Bekijk de video!

Management consultancy (interim) op basis van de Puur strategie methode

De Puur strategie methode die wij gebruiken bij vraagstukken voor management consultancy voor MKB bedrijven regio Papendrecht focust op 3 belangrijke pijlers binnen uw organisatie. 

Wij onderzoeken en analyseren het functioneren van het management, sales en/of services ofwel de uitvoering en de marketing- of communicatieafdeling. 

Hierdoor is het mogelijk om echt mét u tot de échte kern te komen van de problematiek die veranderen of verbeteren frustreert en analyseren wij waar de mogelijke risico’s liggen. 

Daarnaast wordt er onderzocht of er eerst andere veranderingen plaats moeten vinden voordat er een nieuwe strategie geïmplementeerd kan worden. 

Wij zullen veel vraagstukken simplificeren, ofwel plat slaan, waardoor wij makkelijker kunnen beoordelen of een ambitie, project of doelstelling realistisch is en écht succesvol kan worden. 

Wilt u als ondernemer of manager eens vrijblijvend sparren over de uitdagingen waar u tegenaan loopt? Neem gerust contact op om via teams of telefonisch een uitdagend gesprek te hebben.

Management consultancy interim met focus op de échte uitdaging!

Hoe komen wij tot inzicht in de échte behoefte en uitdaging die er bij uw bedrijf of organisatie speelt? 

Voor management en sales consultancy vraagstukken in de regio en daarbuiten kantelen wij een organisatie van consensusmodel naar consequentie model. Het consequentie model gaat uit van een heel eenvoudig maar effectief principe wat psychologisch gezien een bijzonder effect heeft op veel organisaties. 

De Nederlandse cultuur is vooral een consensuscultuur waar een consequentie vaak gezien wordt als een vies woord. Het uitgangspunt is dat alles wat men doet, kiest of wil een consequentie heeft. Het duidelijk maken én bespreken van iedere consequentie, zonder toevoeging van emotie, brengt uw organisatie in beweging. 

Wilt u uw organisatie ook in beweging brengen? Vul het contactformulier in met hierin uw uitdaging. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NEEM GERUST CONTACT OP!

[contact-form-7 id="1641" title="Website contactformulier"]

Contact info

Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!

Ralph Drijver
OF BEL:

+31 - 613 84 77 44