Sales consultancy

Sales consultancy met vernieuwende verandermethodiek

Hoe blijft u succesvol als bedrijf of organisatie? Dat is een van de vragen waar wij ons met sales consultancy op richten. Wij zijn een gespecialiseerd advies- en implementatiebureau voor bedrijven die een sterke ambitie hebben om te groeien, innoveren of verbeteren. Veel organisaties praten over verschillende initiatieven die een grote impact kunnen hebben op een organisatie. Zeker in deze bijzondere tijdens is het belangrijk om hier een gedegen innovatiestrategie op los te laten. Maar hoe en waar kunt u het beste beginnen? Wat wij als management consultancy bureau in Rotterdam vaak tegenkomen in de praktijk is dat het management zelf wordt overgeslagen. Er wordt niet gekeken of zij klaar zijn voor verandering. Bij het verbeteren van uw commerciële strategie nemen wij bij sales consultancy dit element juist grondig onder de loep. Tegen welke uitdaging loopt uw organisatie aan? Vul het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Sales consultancy met persoonlijke aanpak

Bij sales consultancy bekijken we dus ook de cultuur van uw organisatie. Dit is vaak een aspect wat een verandering of verbetering tegenhoudt evenals een gebrek aan echt duidelijke afspraken en ‘oude en aangeleerde routines’. Door onze persoonlijke aanpak en het empathische deel van leiderschap te betrekken, helpen wij u met een effectieve verandering en verbetering van uw organisatie. Wist u dat deze manier van werken ook terugkomt in onze naam? PUUR staat voor: Persoonlijk en empathisch, Unieke en eerlijke aanpak, Uitdagend en confronterend en Resultaat is wat telt. Wij geloven in een eerlijke aanpak, duidelijke en directe communicatie gefocust op wat u wilt bereiken! Meer weten over onze werkwijze als verandermanager met betrekking tot sales consultancy? Bel ons op: +31 – 613 84 77 44

Sales consultancy

Sales consultancy met unieke methodologie

Door bij sales consultancy juist middenin de organisatie mee te werken met de verschillende teams maken wij het verschil. Deze pragmatische aanpak versterkt de drive binnen uw team om commerciële doelstellingen te realiseren. Waar andere methodes alleen focussen op een specifiek aspect maken wij gebruik van een generieke en allesomvattende methode die de commerciële machine raakt. Door het hele proces van idee tot uitvoering tot gewenst resultaat te analyseren, kunnen wij de basisproblemen oplossen. Hierdoor kan uw commerciële strategie écht succesvol worden. Natuurlijk willen wij graag met u kennismaken. Vul het contactformulier in om eens van gedachten te wisselen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een teams meeting of telefonische afspraak in te plannen. Dan kunnen wij met u in gesprek over specifieke uitdagingen die binnen uw bedrijf spelen.