avatar Puur

Puur strategie, voor bedrijven met ambitie!

Waarom Puur

De unieke manier van werken heeft ons geholpen om tot de kern te komen van wat we willen bereiken! De basisprincipes in verkoop, marketing en boodschap zullen ons de tools geven om ons bedrijf sneller en efficiënter te laten groeien.

– Peter Oostrom, CEO Common Senses

Verandermanagement

Met behulp van de verschillende technieken die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld en door alle vragen te stellen die niemand durft te stellen, creëren we een positieve stroom binnen de interne organisatie. Samen bepalen we de richting tijdens de eerste fase van onze veranderingsmethode.

Door middel van analyse zullen we de kern van alle uitdagingen of problemen onder de loep nemen en transparant maken. Dit kan als confronterend worden ervaren.

Verandering komt niet gemakkelijk. Puur strategie helpt u om uw commerciële organisatie op een gecontroleerde manier te veranderen en te verbeteren.

Introductie video

De puur methode

De Puur methode

De uitdagingen

Veel (verkoop) organisaties hebben uitdagingen bij het formuleren en vooral uitvoeren van een (groei) strategie binnen het commerciële domein. 

Puur strategie heeft een unieke methodologie en de kennis om u te helpen deze strategie te formuleren en uitvoeren.

Door middenin de organisatie mee te werken met de verschillende teams maken wij het verschil. 

Deze pragmatische aanpak versterkt de drive binnen uw team om uw commerciële doelstellingen te realiseren. Veel van de uitdagingen kunnen worden opgelost omdat ze vaak te maken hebben met “afstemming” van de drie belangrijkste delen van de commerciële organisatie:

Management

Is onze strategie volledig en duidelijk geformuleerd, haalbaar en SMART, wat is de impact van onze ambitie?

De uitvoering

Beschikken we over de nodige vaardigheden, hulpmiddelen en materialen om de doelstellingen en ambities van het management te realiseren?

Ondersteunende diensten

Begrijpen we de noodzaak van de organisatie en kunnen we faciliteren met tools en materialen om de organisatie zoveel mogelijk te ondersteunen?

P.U.U.R.

Ons merk en onze naam staan ​​voor een heel specifieke “manier van werken” die bepaalt wie we zijn en hoe we doen wat we doen!

The bottom line

Door jarenlange ervaring hebben we veel van de basisproblemen kunnen identificeren vaak vanuit onze eigen ervaring binnen organisaties.

Vrijwel alle complexe problemen kunnen worden opgelost als het probleem wordt onderkent en dus vanuit de basis wordt aangepakt.

Voor verschillende managers op C-niveau, managementlagen, werknemers of leveranciers kan het oplossen van deze problemen het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

Voor zowel grote (multinationals) als kleine (startende) bedrijven moeten een gedeelde strategie en optimale samenwerking de leidraad zijn voor het behalen van (groei) doelstellingen.

Samen met Puur zijn wij druk bezig met ons internationalisatie vraagstuk. Voor ons als conservatief bedrijf in de metaalindustrie, is het werken met Puur strategie een frisse wind en geeft ons nieuwe energie!

– Jan van Hal, CEO Hamed holding

We're ready, Let's talk.


    Contact info

    Call Us

    +31 - 613 84 77 44

    Voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur ons een mail met hierin uw uitdaging!